O nama

O nama

Brend

“Cica Čistunica je porodična manufaktura osnovana 2012. godine”. Ideja vodilja za osnivanje radionice prirodne kozmetike bila je činjenica da se najveći deo ljudske populacije sve više okreće zdravoj ishrani na bazi svežeg voća i povrća, ali da, nažalost, vrlo malo ljudi vodi računa kakve sastojke nanosi na kožu, najveći organ ljudskog tela. A industrijska kozmetika, koju ogromna većina koristi, prepuna je sastojaka koji nisu prirodne materije, samim tim nisu ni zdravstveno bezbedni. Zdrava, neoštećena koža nepropusna je za viruse, bakterije i patogene mikroorganizme. Zbog te činjenice odlučili smo se da proizvodimo prirodnu kozmetiku!

Prvobitno, radionica je krenula s proizvodnjom prirodnih sapuna, a ubrzo se delatnost proširila i na izradu krema, dezodoransa i drugih kozmetičkih preparata od prirodnih sastojaka, bez veštačkih boja, aditiva i konzervansa. U našoj proizvodnji koristimo samo kvalitetna bazna i eterična ulja, lekovito bilje, med, vosak… A naši potrošači vrlo brzo su prepoznali u “Cici Čistunici” kvalitet koji donosi zdravlje i prijatan osećaj na koži.

Naše proizvode nudimo Vam po povoljnim cenama, uz visok kvalitet sastojaka. Da smo na dobrom putu, govori sve veći broj zadovoljnih kupaca!

Osnivač

Nataša Knežić